Tıp Fakültesine yeni MR Cihazı

Tıp Fakültesine yeni MR Cihazı
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bir süredir devam eden yeni MR cihazı alım çalışmaları sonuçlandı. Hastaneye yeni MR cihazı kazandırılırken, yeni cihazın yakın zamanda hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.ÇALIŞMALAR...

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bir süredir devam eden yeni MR cihazı alım çalışmaları sonuçlandı. Hastaneye yeni MR cihazı kazandırılırken, yeni cihazın yakın zamanda hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANMAK ÜZERE

Tıp Fakültesi Hastanesini ziyaret eden Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, kurulumu yapılan yeni Manyetik Rezonans Görüntüleme (MR) cihazı hakkında Başhekim Prof. Dr. Turgut Deniz, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Adnan Özdemir, ve teknik personelden bilgi aldı. Ziyarette,  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Metin Arslan ile Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Dilek Keskin de hazır bulundu. Yeni MR cihazının yakında hizmet vermeye başlayacağını belirten Başhekim Prof. Dr. Turgut Deniz, hastalara daha iyi hizmet verme amacıyla MR Bölümünde yapılan yenileme çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.