TİS oturumunun ikincisi gerçekleştirildi

TİS oturumunun ikincisi gerçekleştirildi
Makine Kimya Endüstrisi Kurumuna (MKEK) bağlı işyerlerini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmelerinin ikincisi gerçekleştirildi.TALEPLER GÖRÜŞÜLDÜTürkiye Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası...

Makine Kimya Endüstrisi Kurumuna (MKEK) bağlı işyerlerini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmelerinin ikincisi gerçekleştirildi.

TALEPLER GÖRÜŞÜLDÜ

Türkiye Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) ile Türk Metal Sendikası arasında imzalanacak olan Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğüne (MKEK) bağlı işyerleri için Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin ikincisini MKEK Genel Müdürlüğünde Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal, Kırıkkale Şube Başkanı Murat Demirbaş,Çankırı Bölge Temsilcisi Vedat Göktepe ,Şube Mali Sekreteri Harun Doğan,Toplu Sözleşme Daire Başkanı Mahsun Turan ile Genel Merkez TİS uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda TÜHİS Heyeti TÜHİS Kıdemli Uzman Hasan Türk ve Uzman İpek Çakal yer alırken, MKEK’yi temsilen Genel Müdür Yardımcısı Dursun Ali Keskinkılıç, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fahrettin Şengör, İşçi İşveren İlişkileri Şubesi Müdür vekili Bahri Eren  ile Uzman Mustafa Güngör katıldı. Toplantıda taraflar talepler konusunda görüşmeler gerçekleştirdi.

Bu haber toplam 28 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.