Yahşihan’da Afet Farkındalık Eğitimi

Yahşihan’da Afet Farkındalık Eğitimi
 Muhabir
Kırıkkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce Yahşihan Belediyesi personellerine Afet Farkındalık Eğitimi verildi.HABER: YELİZ ERDEMKırıkkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerince, temel arama kurtarma eğitimi kapsamında...

Kırıkkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce Yahşihan Belediyesi personellerine Afet Farkındalık Eğitimi verildi.

Kırıkkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerince, temel arama kurtarma eğitimi kapsamında bilgilendirilen Yahşihan Belediyesi personelleri sismik enkaz altı dinleme cihazı kullanmayı ve düğüm tekniklerini öğrenmenin yanı sıra araçlar, kesici ayırıcı malzemeler hakkında da eğitim aldılar.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz konu hakkında “ Öncelikle böyle bir ekibi kurmuş olmakla gurur duyuyorum fakat eğitimlerimiz sadece ekibimizle kalmamalı tüm belediye personellerimiz bu konuda bilinçli olmalıydı. Bu nedenle bu eğitim bizler için ayrı bir öneme sahip. Yahşihan önümüzdeki her türlü doğal afete tam hazırlıklıdır. Bugün de personelimize afet farkındalık eğitimi verildi. Olası bir afet durumunda donanımlı ve eğitimli personelimiz olmasına gayret gösteriyoruz. Halkımızın sağlığı ve güvenliği için daima hazır olmaya çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Bu haber toplam 14 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.