Yeşilvadi'de Gençlik Yürüyüşü ve Bisiklet Turu

Yeşilvadi'de Gençlik Yürüyüşü ve Bisiklet Turu
Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Yeşil Vadi ve OBA Köy arasında "19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü ve Bisiklet Turu" yapıldı. Programa katılan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer,...

Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Yeşil Vadi ve OBA Köy arasında "19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü ve Bisiklet Turu" yapıldı. Programa katılan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, gençlerle bir araya geldi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Yeşilvadi-Obaköy arası düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü ve Bisiklet Turu ile sona erdi. Her yaş grubundan katılımın sağlandığı etkinlikte, bisikletlerini Türk bayraklarıyla süsleyen vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu. Yürüyüşe bisikletler ve bayraklarla katılan halkımızın yanı sıra atlı süvarilerde katıldı. Gerçekleşen yürüyüşe Jandarma motorize ekipleri ile atlı süvariler gençlere eşlik etmesi beğeni topladı.

VALİ SEZER GENÇLERE EŞLİK ETTİ

Kızılırmak kenarında gerçekleşen yürüyüşte gençlere Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp ve diğer yetkililer de eşlik etti. Gençlerle birlikte yürüyen Vali Sezer bir süre onlarla sohbet ederek nasihatlerde bulundu. Vali Sezer gençlerin haftasını kutlayarak, koronavirüs salgınına karşı daha tedbirli olmaları tavsiyesinde bulundu.  Yeşilvadiden başlayan yürüyüş Obaköyde ziyaretçilere ikramların ardından sona erdi.

Bu haber toplam 11 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.