Ekonomi en çok Küçük Esnaf ve Sanatkarları vurdue

Ekonomi en çok Küçük Esnaf ve Sanatkarları vurdue
Ekonomik gelişmeleri değerlendiren ve esnafın yaşadığı zorlukları gündeme taşıyan Kırıkkale Esnaf sanatkârlar Odası Başkanı Köksal Tonga “Çalışan asgari ücretli tamam, Emekli ve Memur maaşını da sağ olsun Devletimiz...

Ekonomik gelişmeleri değerlendiren ve esnafın yaşadığı zorlukları gündeme taşıyan Kırıkkale Esnaf sanatkârlar Odası Başkanı Köksal Tonga “Çalışan asgari ücretli tamam, Emekli ve Memur maaşını da sağ olsun Devletimiz iyileştirdi peki işi olmayan Esnafımız ne olacak?” diye sordu.

ESNAFI ZOR DURUMA DÜŞÜRDÜ

Esnafın yaşadığı sorunlara değinen Kırıkkale Esnaf sanatkârlar Odası Başkanı Köksal Tonga “Küçük esnaf ve sanatkarımız çok zor durumda. Ekonominin en çok vurduğu kesim Küçük Esnaf ve Sanatkarlar oldu. Zaten pandemi den dolayı iki senedir iş yapamayan Esnaf birde girdi maliyetlerinin artmasına sebep olan Elektrik Su ve Doğalgaz zamlarına Yetişemezken, Kirasını ödemekte zorlanan, SSK, BAĞ-KUR primlerinin çok yüksek artması küçük esnafı daha da zor duruma düşürdü. Çalışan asgari ücretli tamam, Emekli ve Memur maaşını da sağ olsun Devletimiz iyileştirdi peki işi olmayan Esnafımız ne olacak. BAĞ-KUR primi aylık 1726 TL. Düzenli ödersen 1476 TL. Acilen, Sayın Cumhurbaşkanımızdan en kısa zamanda bizlere de sahip çıkmasını ödemelerde iyileştirme yapmasını bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.