GELİNLİK GİYMENİN YAŞI YOKTUR

GELİNLİK GİYMENİN YAŞI YOKTUR
Kırıkkale Belediyesinin Aşağı Mahmutlar Mahallesinde bulunan Mahalle Konağında açılan kursa katılan, evlendiğinde gelinlik giyemeyen 4 çocuklu ve 9 torun sahibi 55 yaşındaki Zeliha Demirci’nin 38 yıllık gelinlik hayali gerçek...

Kırıkkale Belediyesinin Aşağı Mahmutlar Mahallesinde bulunan Mahalle Konağında açılan kursa katılan, evlendiğinde gelinlik giyemeyen 4 çocuklu ve 9 torun sahibi 55 yaşındaki Zeliha Demirci’nin 38 yıllık gelinlik hayali gerçek oldu.

55 YAŞINDA GELİNLİK GİYDİ

Kırıkkale Belediyesi Aşağı Mahmutlar Mahalle Konağında açılan kurslara devam eden 55 yaşındaki Zeliha Demirci’nin gelinlik hayali gerçek oldu. 4 çocuklu ve 9 torun sahibi Zeliha Demirci kursa devam ettiği bir zamanda evlendiğinde gelinlik giyemediğini, bunun içerisinde bir uhde olarak kaldığını dile getirmesinin ardından Mahalle Konağı eğitmenleri harekete geçti. Kırıkkale Belediyesi Mahalle Konakları Koordinatörü Nezahat Bakır “Zeliha teyzemizin hayalini gerçekleştirmek için harekete geçtik ve kendi aramızda bir düğün organizasyonu yaptık. Zeliha teyzemize gelinliğini giydirdik, kınasını yaktık. Güzel bir organizasyon oldu. Zeliha teyzemize yaşamında mutluluklar diliyoruz. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Kırıkkale Belediyesi “Düğününde gelinlik giyemeyen kursiyerlerimizden 55 yaşındaki Zeliha teyzemizin 38 yıllık hayalini gerçekleştirdik. Gelinlik giymenin yaşı yoktur” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 23 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.