HER NOKTADA ÇALIŞMA

HER NOKTADA ÇALIŞMA
Kırıkkale Belediyesi şehrin daha yaşanılabilir hale gelmesi için hummalı çalışma sergiliyorKırıkkale Belediyesi 2022 yılı yaz dönemi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri şehrin birçok noktasında asfalt,...

Kırıkkale Belediyesi şehrin daha yaşanılabilir hale gelmesi için hummalı çalışma sergiliyor

Kırıkkale Belediyesi 2022 yılı yaz dönemi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri şehrin birçok noktasında asfalt, kilit parke, peyzaj, asfalt, kanal ve ilaçlama gibi çalışmalar gerçekleştiriyor.

PROGRAM DAHİLİNDE ÇALIŞMALAR

Şehrin daha yaşanılabilir hale gelmesi için Kırıkkale Belediyesi ekipleri şehrin her noktasında çalışma gerçekleştiriyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın direktifleri doğrultusunda yapılan çalışmalar program dahilinde sürdürülüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çeşitli noktalarda asfaltlama, kilit parke çalışmaları gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, asfaltlama çalışmalarının program dahilinde sürdüğünü, kış mevsimine kadar çalışmaların devam edeceğine işaret etti.

PEYZAJ ÇALIŞMALARI

Belediye Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerde şehrin değişik noktalarında ve yol güzergahlarında peyzaj ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri haşere ve sineklere karşı düzenli olarak ilaçlama çalışmalarını ise tüm mahallerde gerçekleştiriyor. Ana arterlerde bulunan refüj ve parklarda peyzaj çalışmaları gerçekleştiren ekipleri çiçeklendirme çalışmalarıyla şehrin daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ YAPILIYOR

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Belediyemize bağlı ekiplerimiz, hemşehrilerimizin ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bir taraftan asfaltlama ve kilit parke çalışmaları devam ederken, İl merkezinde park ve yeşil alanlardaki bakımın yanı sıra refüj ile kaldırım kenarlarındaki ağaçlarda bakım, budama işlemleri, yabani ot temizliği ve revize çalışmaları aralıksız yapılıyor” diye konuştu. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.