KIZILAY GECE GÜNDÜZ DEMİYOR

KIZILAY GECE GÜNDÜZ DEMİYOR
 Yazı İşleri Müdürü
Birçok alanda yardımlarını ve faaliyetlerini sürdüren Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Kızılay’ın yapmış olduğu yardımları ile birçok ailenin ihtiyaçlarına karşılanıyor....

Birçok alanda yardımlarını ve faaliyetlerini sürdüren Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Kızılay’ın yapmış olduğu yardımları ile birçok ailenin ihtiyaçlarına karşılanıyor. Kızılay düzenli olarak gerçekleştirdiği hane ziyaretleriyle ve erzak dağıtımları ile ailelerin derdine derman oluyor.  Kızılay bu haftada yine dezavantajlı ailelere kardeş oldu dertleriyle dertlendi acılarıyla hüzünlendi.

Bu hafta yapmış olduğu hane ziyaretleri hakkında açıklama yapan Türk Kızılay İl Başkanı Mustafa İşler şunları söyledi ;

“ UMUT OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK “

Kimisi yalnız, kimisi kimsesiz dul , kimisi yetim, kimisi sahipsiz İnsan olmanın en güzel yanı paylaşmaktır dedik ve yine yollardaydık. Türk Kızılay Kırıkkale şubesi olarak ekmek ve su gibi sevgiye, şefkate ihtiyaçları olan hastalarımızı, yaşlılarımızı ve ihtiyaç sahibi ailelerimizi ziyaret ederek hal hatırlarını sorduk. Gıda kolisi, konserve bırakarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik. İnsanların ekmek ve su gibi sevgiye, şefkate ihtiyaçları olduğunu yakinen gördük. Beklenen olmanın, umut veren olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadık.

“ İLİMİZDE İNSANLARIMIZIN İHTİYAÇLARI KALMAYANA KADAR GECE GÜNDÜZ DEMEDEN YARDILARA DEVAM EDECEĞİZ “

Türk Kızılay Kırıkkale İl Başkanı MUSTAFA İŞLER görevi devraldığı günden bu yanı gece gündüz demeden, kar kış demeden ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koştuğunu söyleyerek şunları söyledi;

“  Kızılay’ımız iyiliğin amiral gemisidir. Bizler kimsesiz, çaresiz, darda kalmış ailelerimizin yüzlerini güldürmek onlara sıcak yuva olmak için bu görevi devir aldık. Bu doğrultuda Kırıkkale’mizde ki son insan ıstırabını dindirinceye kadar faaliyetlerimize devam edeceğiz. Ülke olarak zor günler yaşadığımız bu günlerde gece gündüz demeden Kırıkkale halkımızın yardımına koşan Kızılay’ımızı da kutluyoruz.”

Bu haber toplam 15 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.