KÜ'nün 30.Yılı Anısına fidanlar toprakla buluşturuldu

KÜ'nün 30.Yılı Anısına fidanlar toprakla buluşturuldu
Kırıkkale Üniversitesinin kuruluşunun 30. Yılı münasebetiyle Merkezi Derslikler binasının üst tarafında ‘30.Yıl Hatıra Ormanı’na Fidan Dikme Etkinliği’ düzenlendi.500 FİDAN DİKİLDİNitelikli eğitim ve özgün araştırmalarında...

Kırıkkale Üniversitesinin kuruluşunun 30. Yılı münasebetiyle Merkezi Derslikler binasının üst tarafında ‘30.Yıl Hatıra Ormanı’na Fidan Dikme Etkinliği’ düzenlendi.

500 FİDAN DİKİLDİ

Nitelikli eğitim ve özgün araştırmalarında kaliteyi sürekli iyileştiren;   bilimsel faaliyetleri ve topluma hizmeti ile ulusal ve uluslararası düzeyde tanınan seçkin bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırıkkale Üniversitesi kuruluşunun 30. Yılını kutluyor. 1992 yılında kurulan Kırıkkale Üniversitesinin 30. Yılı anısına çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte 500 dut fidanı toprakla buluştu. Katılımcılar kendi elleriyle fidan dikmenin, Üniversite içerisinde doğaya ve çevreye katkı sağlayan bir değer bırakmanın sevincini yaşadılar. Etkinliğe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Arslan, Genel Sekreter Yardımcısı Behçet Canöz, daire başkanları, dekanlar, akademik ve idari personeller ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Bu haber toplam 17 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.