Madde toplumun her kategorisinden kişileri tesir altına alabilir

Madde toplumun her kategorisinden kişileri tesir altına alabilir
 Yazı İşleri Müdürü
Madde bağımlılığı konusunda ailelerin bilgilendirilmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla Kırıkkale Valiliği himayelerinde başlayan  Aile Psikoeğitim Seminerleri devam ediyor. Bağımlılığın doğası ve Ailenin Önemi...

Madde bağımlılığı konusunda ailelerin bilgilendirilmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla Kırıkkale Valiliği himayelerinde başlayan  Aile Psikoeğitim Seminerleri devam ediyor. Bağımlılığın doğası ve Ailenin Önemi konulu seminere katılan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu “Madde ise hiçbir sosyal statü tanımadan toplumun her kategorisinden kişileri tesir altına alabilir” diye konuştu.

ÖNLEYİCİ-BİLGİLENDİRİCİ-ÖN ALICI FAALİYETLER

Kırıkkale İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen ve Vali Bülent Tekbıyıkoğlu  ve il protokolünün de katıldığı seminerin bu haftaki konuğu Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Barbaros Yalçın oldu. Yalçın Bağımlılığın doğası ve Ailenin Önemi hakkında bilgiler verdi. Seminer öncesinde katılımcılara hitap eden Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, "Bağımlılıkla mücadele sadece polisiye tedbirlerle veya kurumların gayretiyle yeterli düzeyde toplumu koruyacak bir alan değildir. Madde ise hiçbir sosyal statü tanımadan toplumun her kategorisinden kişileri tesir altına alabilir. Kanaatimce bu konudaki en fazla fayda sağlayacak hizmet Ailelerle gerçekleştirilecek önleyici-bilgilendirici-ön alıcı faaliyetlerdir. Bu kapsamda ilimizde her hafta sonu Valiliğimiz himayelerinde Türk PDR derneğince bağımlı yakını olsun olmasın bütün istekli ailelere ve fertlere Aile Psikoeğitim Seminerleri verilmektedir” dedi.

Bu haber toplam 11 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.