Toplu taşıma ücretleri zamlandı

Toplu taşıma ücretleri zamlandı
 Yazı İşleri Müdürü
Akaryakıt fiyatlarındaki artış Kırıkkale’deki toplu taşıma ücretlerine zammı beraberinde getirdi. Kırıkkale şehir içi özel toplu taşıma ücreti 4,50 TL’den 6 TL’ye yükseltildi.GİRDİ MALİYETLERİNİN ARTMASI ZAMMI GETİRDİKırıkkale...

Akaryakıt fiyatlarındaki artış Kırıkkale’deki toplu taşıma ücretlerine zammı beraberinde getirdi. Kırıkkale şehir içi özel toplu taşıma ücreti 4,50 TL’den 6 TL’ye yükseltildi.

GİRDİ MALİYETLERİNİN ARTMASI ZAMMI GETİRDİ

Kırıkkale şehir içi özel toplu taşıma ücretlerinde yeni bir düzenlemeye gidildi. Yapılan görüşmeler sonucunda tam bilet fiyatı 4.50 TL’den 6 TL’ye yükselirken, öğrenci bilet fiyatı ise 4.25 TL’den 5.50 TL’ye yükseltildi. Kırıkkale Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı İshak Gençer zammın gerekçesinin her geçen gün artan akaryakıt ve diğer giderler olduğuna işaret etti.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Her kalem giderin her geçen gün arttığına işaret eden vatandaşlar zamlara tepki gösterirken, ekmek fiyatlarının 3 TL olmasının ardından ulaşım ücretlerinin de 6 TL olmasıyla ne yapacaklarını şaşırmış durumda olduklarına vurgu yapıyor. Diğer taraftan Kırıkkale Belediyesinin geçtiğimiz günlerde tanıtımını yaptığı belediye minibüslerinin işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahalleler arası toplu taşımaya başlaması bekleniyor. 

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.